Enligt Lars-Erik Orlander på Aku-Kvick beror migrän på en obalans i kroppen som gör att en funktion i kroppen behöver stärkas och det kan vi göra med Aku-Kvick akupressurplåster. Aku-Kvick arbetar med tryck på speciella punkter på kroppen. Metoden kallas för akupressur och är en mycket gammal metod som länge har använts i gammalkinesisk medicin. Då har man lagt ett tryck på dessa punkter med fingrar eller träpinnar. Idag använder man istället akupressurplåster, ett plåster med en liten upphöjning. Det hjälper att hålla trycket kontinuerligt och utan ansträngning.

Lars-Erik Orlander driver Aku-Kvick som säljer akupressurplåster, verksamheten har dessutom gjort flertalet studier som bland annat hjälpt att motverka migrän och huvudvärk men även andra besvär som artros, bronkit med mer.

– Det kan vara bra att veta att Aku-Kvick akupressurplåster i många fall motverkar och lindrar migrän och huvudvärk. Vi har kommit fram till att de olika problem man kan ha som artros, migrän etc., beror på obalans i kroppen. Genom att anbringa press på den punkt som är relaterad till problemet, kan man komma tillrätta med obalansen och därmed få bukt med problemen. Akupressur botar inte men kan lindra besvären, helt eller delvis, berätttar Lars-Erik Orlander.

Aku-kvick har över 30 års erfarenhet med studier och tester för att kunna hjälpa människor med olika sjukdomsproblem. Deras akupressurplåster rättar till obalanser som förorsakar olika krämpor, besvär och bekymmer.

Punkterna som plåstren ska sättas på varierar beroende på de obalanser som orsakar dina krampor. Efter många års tester har Lars-Erik Orlander kommit fram till de punkter som svarar mot respektive besvär. Dessa punkter är Aku-Kvicks egna och har ingenting att göra med de traditionella punkterna för akupressur eller akupunktur.

Med varje förpackning medföljer en bruksanvisning, som med tydliga bilder visar var du skall sätta dina plåster för att de ska hjälpa med dina åkommor. Plåstret är utan oönskade biverkningar och utan miljöpåverkan. Ett introduktionserbjudande erbjuds så att man kan testa på. Mer information finns på Aku-Kvicks hemsida.


Om Aku-Kvick
Aku-Kvick Aku-pressurplåster rättar till obalanser som förorsakar olika krämpor, besvär och bekymmer. Vi har i 30 år studerat hur man ska kunna hjälpa människor med olika sjukdomsproblem och då handlar det om en variant av akupunktur som kallas akupressur, vilket innebär att man sätter ett tryck på huden i stället för att sticka in en nål. Vi använder ett speciellt plåster försett med en liten upphöjning, en nock, som man placerar på speciella punkter på kroppen och som är kopplade till det ställe där man har problemet. Dessa punkter är inte desamma som inom akupunktur.

Beställ akupressurplåster direkt från vår Butik!

Kontakt:
070-594 52 07
Aku-Kvick AB, Spartallsvägen 53, 806 48 GÄVLE
Mail
Hemsida