Daniel Stööp om att Office IT-partner nu blivit Nordlo

16/5, 2019 kl. 15:54

Vad betyder namnbytet för dig och vad kan det komma att betyda för befintliga och nya kunder?
– För mig innebär namnbytet och den nya koncernen ett väldigt spännande och inspirerande steg i vår utveckling till att bli Sveriges bästa IT-leverantör och jag är övertygad att detta kommer leda till att vi får Sveriges nöjdaste kunder, säger Daniel Stööp, Key Account Manager på Nordlo Gävle.
Vi kommer kunna kombinera vår lokala och flexibla närvaro med muskler från en stor innovativ organisation med väldigt sunda värderingar.

IT-företaget Nordlo har bildats genom en sammanslagning av IT-bolagen Office IT-Partner, Zetup, Dicom och norska IT total. Med fokus på rådgivande IT och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl små som medelstora organisationer. Nordlo har idag 575 medarbetare på 34 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,2 miljarder.

För mer information se https://nordlo.com

Vill du veta mer – kontakta:
Daniel Blomquist
vd Nordlo Gävle:
026-66 55 07
daniel.blomquist@nordlo.com

Denna artikel är publicerad på Ockelbonyheter via Yodo News.

Daniel Blomquist

Daniel Blomquist

Nordlo

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-10-16

Vi är idag en stark leverantör i Gävle och Sandviken med omnejd. För tillfället är vi 24 anställda med en omsättning på 42MSEK och vi har ambitio... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng