Mikael Junger, General Manager med personal hälsade alla gäster personligen välkomna och det bjöds på ett axplock av sitt både färgstarka och välsmakande mat- och fikakoncept.
– Vi hade en otroligt fin kväll tillsammans med många av våra gamla och nya kunder samt massa branschfolk. Störtskön stämning och vi fick verkligen tummen upp, berättar Mikael. Riktigt kul med superfin feedback.

Är det några nyheter förutom en allmän upprustning av lokalerna?
- Vi har förutom att det skall vara snyggt, praktiskt och kreativt satsat på toppmodern teknik i alla lokaler. Här kan vi ha stora möten med väldigt krävande kunder samt det lilla mötet som vill koppla upp sig i den lilte mindre lokalen men även där med topp modern teknik. Vår stora foajé ger även möjlighet till mässor, catwalks, och inte minst stora mingelpartyn.

Vem gjorde restaureringsarbetet och vad var tanken?
– Det är i&i (inredning och inspiration) med Lena Björklund och Lina Bergroth i spetsen som varit de konstnärliga ledarna för projektet. Jättekul att de är Gävlebaserade och fantastiskt härliga att arbeta med. Tanken är att följa en röd tråd med vår konferensanläggning på hotellet men med en twist!

Hur ser bokningsläget ut inför höst och vinter?
– Vi är väldig glada och ser att vårt bokningsläge ser väldigt positivt ut och efter dagens visning tror vi att det blir hårda bud för bokningen.

Det blir det sannolikt då gästerna från både näringslivet och det offentliga verkade trivas och minglade glatt mellan de väldukade borden och de nyrustade och fräscha konferenslokalerna.

För mer information se:
https://www.nordicchoicehotels.se/konferenser-moten/sverige/gavle/clarion-hotel-winn