Julmarknad i Axmar bruk lördagen den 4 december

  • Julmarknad i Axmar bruk lördagen den 4 december.
Datum: 4/12, 2021 Tid: 11:00

I år räknar vi med att vår traditionella julmarknad i Hyttan verkligen blir av. Lördagen andra advent kl. 11-16 kommer ett stort antal utställare att sprida julstämning i vår vackra hytta. Axmar Brukscafé serverar fika och en värmande soppa. En av utställarna lagar också kolbullar utanför entrén.

Om du är utställare  kan du anmäla dig via mail julmarknad@axmar.nu eller ringa 076-775 52 32,  där du också kan ställa frågor eller be att få en inbjudan. Först till kvarn gäller om vi får fler anmälningar än vad vi har platser.

Varmt välkomna alla utställare och besökare!

Om Axmar bruk
Axmar bruk är Gästriklands första och hittills enda kulturreservat. Det omfattar en välbevarad hytta, en vacker engelsk park och hamnområdet med utställningslokal och båthus. Axmar bruk ägs av den ideella föreningen Hyttan, som sköter reservatet på uppdrag av Länsstyrelsen Gävleborg.

Axmar Brygga Havskrog är inrymd i en gammal magasinsbyggnad vid hamnen. Den byggdes på 1870-talet av slaggsten från järnbruksdriften. Axmar Brukscafé finns i den gamla orangeribyggnaden och på bruket finns även Axmar Bruksbod med Bed & Breakfast.

Föreningen Hyttan tillsammans med ett antal offentliga aktörer samt entreprenörerna på orten arbetar aktivt med att utveckla Axmar bruk som besöksmål. Det bygger på vår orörda kultur- och naturmiljö.

För mer information om Axmar bruk se https://axmarbruk.se

Stig Jönsson

Stig Jönsson

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Om Axmar bruk
Axmar bruk är Gästriklands första och hittills enda kulturreservat. Det omfattar en välbevarad hytta, en vacke...

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta evenemang, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer